Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nové dohľadové centrum v Bratislave - DNV.


Po úspešnej aukcii v elektronickom trhovisku (EKS), kde sme vyhrali dve fázy budovania kamerového systému pre mestskú časť Devínska Nová Ves sme vybudovali úplne nové dohľadové centrum.

kamera na dohľadovom centre

V prvej fáze sme dodali 16 kamier, pričom 14 kamier je otočných so zoomom (20-33x) a 2 sú statické. Zaujímavosťou sú 2 "mobilné" kamery, ku ktorým sme dodali riešenie napájania z batérie a pripojenie pomocou LTE úplne na mieru. 

Taktiež na mieru bolo vyhotovené tlačidlo bdelosti pre obsluhu. Kombinácia prístupového systému, GSM kominukátora a šikovného programovania. Obsluha sa počas smeny hlási systému, pokiaľ by sa niečo udialo a zmeškala by interval, je odoslaná SMS.

tlačová besada DNV K4FIN, s.r.o.

V dohľadovom centre okrem NVR pre 160 IP kamier (s diskovým poľom o veľkosti 12x8TB) v dátovom rozvádzači nájdete aj záložný zdroj pozostávajúci z UPS EATON a 2x batériových modulov. Dátový rozvádzač je umiestnený v odhlučnenej a klimatizovanej miestnosti.

Prikladáme tlačové správy a články:

http://tyzdenvdevinskej.sk/dohladove-centrum-prispeje-k-zvyseniu-bezpecnosti/

https://www.devinskanovaves.sk/aktuality/2019/na-bezpecnost-dohliadne-kamerovy-system 

https://www.teraz.sk/bratislava/v-devinskej-novej-vsi-otvorili-dohlado/398808-clanok.html 

Napíšte nám

Povedzte nám o Vašom projekte, radi Vám vypracujeme cenovú ponuku a zodpovieme všetky otázky.

Chránené testom reCAPTCHA. Ochrana súkromia - Zmluvné podmienky

Prevádzkovateľ neručí za správnosť a úplnosť informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ môže kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia realizovať zmeny informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody, ktoré užívateľom môžu vzniknúť v súvislosti s používaním stránok.