Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Ako sme stihli takmer 30 montáží za 6 dní.


Dostali sme od klienta výzvu. Namontovať kameru (prípadne 2-3 kamery) na celkovo 31 rôznych prevádzkach po celom Slovensku. Znamenalo to teda dôkladné plánovanie, absolútne nasadenie ale aj viac ako 2000 km v aute za 6 dní.

Ako sme sa pripravili:

  • všetky kamery sme si vopred nakonfigurovali a otestovali v našej kancelárii v Bratislave
  • nakúpili sme dostatočný počet switchov, nahrávacích zariadení a PoE injektorov 
  • s firemným autom sme šli do servisu, aby sme neostali "visieť" niekde na ukrajinskej hranici :)
  • obtelefonovali sme si jednotlivé pobočky a naplánovali najvýhodnejšiu trasu pomocou aplikácie  furkot

3...2...1... GO!

Denne sme si naplánovali 4-6 montáží na jednotlivých miestach. T.z., že v dni, keď nás čakali presuny aj niekoľko stoviek kilometrov sme mali na montáž kamery iba cca 30. minút. 

Bežne to teda fungovalo takto:

Po príchode na prevádzku sme sa predstavili zamestnancom klienta, vysvetlili im čo a ako ideme robiť a hneď sme si začali nosiť tovar a potrebné náradie. (rebrík, krympovacie kliešte, koncovky, ftp kábel, vŕtačku, spojovací materiál, aku-skrutkovač atď..). Po nájdení vhodného miesta pre IP kameru Tiandy TC-NC252 sme začali so samotnou montážou, ktorá podľa typu prevádzky pozostávala z inštalácie kamery alebo viacerých kamier a nahrávacieho zariadenia.

Na kamere sme potom nastavili všetko potrebné, aby fungovala podľa klientovych predstáv, otestovali a odovzdali zamestnancom. 

Štatistika celej okružnej jazdy:

  • celkovo 2213km
  • asi 40 káv (presné číslo si nepamätáme)
  • prespali sme v hoteloch - Hotel Arcade Banská Bystrica, Hotel Yasmin Košice, Hotel Satel Poprad, Hotel Elizabeth Trenčín (ten bol top)
  • vypili sme aj pár pív (ale naozaj iba pár)

Náš plán sa nám podarilo splniť a sami sebe sme dokázali, že keď chceme vieme naozaj zabrať. Klient je podľa jeho vlastných slov spokojný a my sa tešíme na ďalšie výzvy.  Staňte sa súčasťou nášho príbehu a pošlite nám svoju výzvu!

 

Dnes finishujeme takmer 30-tu montáž za 7 dní! #mega #vidimvsetko #tiandy

Príspevok, ktorý zdieľa VidimVsetko.sk (@vidimvsetko),

Napíšte nám

Povedzte nám o Vašom projekte, radi Vám vypracujeme cenovú ponuku a zodpovieme všetky otázky.

Chránené testom reCAPTCHA. Ochrana súkromia - Zmluvné podmienky

Prevádzkovateľ neručí za správnosť a úplnosť informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ môže kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia realizovať zmeny informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody, ktoré užívateľom môžu vzniknúť v súvislosti s používaním stránok.