Cookie Consent by Free Privacy Policy website

5 dôvodov prečo inštalovať kamerový systém do Vašej firmy / obchodu / podniku / reštaurácie


    Ak podnikáte, či už vlastníte stánok na zmrzlinu, alebo veľkú firmu pravdepodobne popri množstve iných vecí ktoré máte na práci často uvažujete nad bezpečnosťou firmy. Kamerový systém Vám môže pomocť hneď v niekoľkých ohľadoch uľahčiť dohľad na firmou.

    Vybrali sme pre Vás 5 dôvodov, pre ktoré si naši klienti vybrali kamerový systém do ich firiem:

1, odhaľte a zabráňte krádeži

    Vieme, že usilovne pracujete aby ste si rozvinuli svoju firmu, preto veríme, že zabezpečenie je na prvom mieste. Primárny dôvod pre ktorý sa inštaluje kamerový systém do firmy je odhalenie a prevencia krádeží - tovaru, auta, know-how. Okrem psychologického efektu (odstrašenia potencionálneho páchateľa) kamerový systém vie v dnešnej dobe vyhodnotiť obraz (inteligentná video analýza - napr. kamery od www.tiandy.sk) a zaslať Vám notifikáciu na Váš iPhone/android, že zmizol strážený objekt, resp. narušiteľ prekročil plot. Aplikácií je v dnešnej dobe neúrekom, denne s našími klientmi prichádzame na nové a nové riešenia ako zvýšiť pridanú hodnotu kamerového systému.

2, zabráňte krádeži zamestnancami

    Držíme sa pravidla dôveruj, ale preveruj. Ako v prvom bode aj tu platí, že príležitosť robí zlodeja (česť výnimkám). Nelichotivá štatistika však hovorí jasne (30,5% z krádeží je spáchaných zamestnancami. (http://www.progressivegrocer.com/th...)
Jednoznačne najdôležitejšie miesto na monitorovanie s ohľadom na ochranu osobných údajov a právo na súkromie je kamera snímajúca pokladňu. Väčšina zamestnaneckých “krádeží” alebo omylov sa stáva práve pri manipulácií s hotovosťou.
 
 

3, dôkazný materiál

    Pokiaľ sa stal priestupok, alebo zločin, odborne nainštalovaný kamerový systém poskytuje polícií alebo správnemu orgánu dôkazný materiál. Video (a audio) sú najlepší svedkovia - nezabúdajú, hovoria objektívnu pravdu a nemenia výpoveď. Možno sa skutok síce nestal priamo Vám, ale pamätajte - nabudúce možno pomôže záznamom z kamier Vám.

4, zefektívňujte

    Moderné IP kamery (ako napr: Tiandy TC-NC1261) vedia poskytnúť dáta na základe ktorých viete zefektívňovať procesy vo vlastnej firme. Napríklad viete zistiť správanie zázkazníkov medzí regálmi - ktorý tovar je obľúbený a ktorý menej. Viete počítať zákazníkov ktorý vošli do Vašej prevádzky.
Marže klesajú, konkurencia rastie - čo tak ušetriť na SBS a nahradiť ju kamerovým systémom. Aj toto sa dá v dnešnej dobe vyriešiť. Kamera nespí, ľudia áno. 1:0
 
 

5, majte veci “pod palcom”

    Ste šéf. Niekedy zamestnanci potrebujú zadeliť prácu, lebo Vás o tom, že majú prestoj “zabudnú” informovať, alebo pri návale klientov viete poslať do prevádzky posily. Online IP kamery vo Vašom telefóne Vám otvárajú úplne nové možnosti ako zabezpečiť plynulý chod vašej prevádzky. Odkiaľkoľvek, aj z dovolenky :)
 
Ukážka bezplatnej aplikácie na iPhone/Android
 
    Pokiaľ máte záujem po prečítaní blogu informovať sa o možnostiach zabezpečenia Vašej prevádzky kontaktujte nás:
 
Mgr. Jozef Krivaček - 0948 900 141 / jozef.krivacek@k4fin.sk
Ing. Damián Bucha - 0910 992 522 / damian.bucha@k4fin.sk

Napíšte nám

Povedzte nám o Vašom projekte, radi Vám vypracujeme cenovú ponuku a zodpovieme všetky otázky.

Chránené testom reCAPTCHA. Ochrana súkromia - Zmluvné podmienky

Prevádzkovateľ neručí za správnosť a úplnosť informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ môže kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia realizovať zmeny informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody, ktoré užívateľom môžu vzniknúť v súvislosti s používaním stránok.