Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Vyhrali sme cenu Slovenskej sporiteľňe


Mnohí z Vás asi ani netušia, že na základe požiadaviek našich klientov vznikol spin-off startup KALM:IT.

Ide o projekt analýzy dopravy pomocou umelej inteligencie so zameraním sa na využitie existujúcich kamier. Prvým klientom bola mestská časť Lamač a následne sa pripojila aj mestská časť Bratislava - Devínska Nová Ves. V oboch pomáha naše softvérové riešenie analyzovať tok dopravy a dáva vedeniu týchto mestských častí do rúk špičkové dáta na naozaj kvalitné rozhodnutia. 

Okrem týchto mestských častí sme začali poskytovať naše služby aj na krátkodobej báze (dni a týždne) napríklad pre Bratislavský samosprávny kraj.

Po týchto prvých nasadeniach sme si uvedomili, že z tohto riešenia môže byť niečo viac a po konzultácií so SAPIE sme sa rozhodli prihlásiť do akcelerátora pre inovatívne startupy organizovaným medzinárodnou spoločnosťou Civitta

bootcamp

Netušili sme, že na prvý pokus budeme po náročnom Bootcampe vybraní ako jeden z 8 startupov, ktoré majú možnosť zúčastniť sa programu Challenger Green & Digital accelerator.

Po viac ako 120tich hodinách konzultácií s profesionálmi z oblastí biznisu, marketingu, prezentácií sme prezentovali naše unikátne riešenie na veľkolepej akcii Demoday, kde sme v tvrdej konkurencii presvedčili porotu o našich schopnostiach a získali sme cenu Slovenskej sporiteľňe.

Viac informácií o našom inovatívnom softvérovom riešení pre dopravu a bezpečnosť nájdete na www.kalm.it

alebo priamo u nás, zakladateľov:

Ing. Damián Bucha (CEO KALM:IT) - damian@kalm.it

Mgr. Jozef Krivaček (CSO KALM:IT) - jozef@kalm.it

 

Napíšte nám

Povedzte nám o Vašom projekte, radi Vám vypracujeme cenovú ponuku a zodpovieme všetky otázky.

Chránené testom reCAPTCHA. Ochrana súkromia - Zmluvné podmienky

Prevádzkovateľ neručí za správnosť a úplnosť informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ môže kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia realizovať zmeny informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody, ktoré užívateľom môžu vzniknúť v súvislosti s používaním stránok.