Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Čo dokáže videovrátnik


Čo dokáže videovrátnik

Počúvame Vás a reagujeme na Vaše požiadavky. Našu ponuku sme obohatili o videovrátniky - bezpečný, integrovaný, inteligentný, audio/video systém na komunikáciu operátora s návštevníkom. To všetko v príjemnom dotykovom prevedení. Ako to funguje?

1. Vstup

Celý systém začína zvončekom (vonkajšou jednotkou), vybaveným farebnou CCTV kamerou s nočným videním, mikrofónom a reproduktorom pre obojstrannú hlasovú komunikáciu operátora s návštevníkom pri vstupe do objektu. Zvončeky môžu byť v masívnom anti-vandal prevedení, ktoré lepšie odoláva fyzickému poškodeniu a poveternostným vplyvom, alebo v príjemnom, decentnom hliníkovom prevedení.

2. Zázemie

Vnútorný panel videovrátnika VidimVsetko.skVnútorný panel videovrátnika VidimVsetko.sk

Po zazvonení putuje obraz a signál zo zvončeka do hlavnej jednotky u Vás doma, za barovým pultom, na recepcii atď… Tu sa obraz automaticky zobrazí na paneli, uloží snímok návštevníka do pamäte a operátor ďalej rozhodne či video hovor prijme alebo odmietne a či návštevníkovi umožní vstup.

3. Monitorovanie vstupu

imageimageimage

Sledovanie vstupu a hlasová komunikácia sú nanajvýš pohodlné. To umožňuje veľký 7“ farebný LCD displej s intuitívnym dotykovým ovládaním alebo dotykovými tlačidlami a menu v slovenskom jazyku. Záleží len na Vašich preferenciách, ktorý model z ponuky si vyberiete. V prípade potrebu pokrytia väčšej oblasti okolia zvončeku (vstupnej jednotky) môžete celý systém doplniť o ďalšie kamery. Rovnako v prípade, že si to situácia vyžaduje môžete mať v okruhu zapojených aj hlavných jednotiek a na volanie odpovie napríklad človek, ktorý je práve voľný.

4. Ukladanie videa

Obraz a zvuk je možné z bezpečnostných dôvodov automaticky ukladať na SD kartu priamo v zariadení, záznam môže neskôr pomôcť pri odhaľovaní najrôznejších situácií. Neraz už záznam pomohol identifikovať a nájsť aj páchateľa, ktorý možno nespôsobil škodu práve Vám.

Ako Vám videovrátnik pomáha
Zabezpečenie vstupov do Vašich objektov a ovládanie dverí
Šetrí čas a kilometre nachodené k dverám
Záznamy zo všetkých akcií
Obmedzenie fyzického kontaktu
Interkom – vnútorná komunikácia medzi panelmi
Čo, žiaľ videovrátnik nevie
Porozprávať sa s Vami o športe
Vyvenčiť Vám psa
Zaparkovať auto
Klebetiť

Videovrátnik je ďalší systém na zvýšenie bezpečnosti a pohodlia Vášho domova, personálu na pracovisku, tovaru v sklade alebo iného. V kombinácii s bezpečnostným alarmom a kvalitným kamerovým systémom tvoria neprekonateľnú ochranu.

Nečakajte až kým sa niečo stane, poraďte sa s nami o vhodnom spôsobe zabezpečenia.

Napíšte nám

Povedzte nám o Vašom projekte, radi Vám vypracujeme cenovú ponuku a zodpovieme všetky otázky.

Chránené testom reCAPTCHA. Ochrana súkromia - Zmluvné podmienky

Prevádzkovateľ neručí za správnosť a úplnosť informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ môže kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia realizovať zmeny informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody, ktoré užívateľom môžu vzniknúť v súvislosti s používaním stránok.